30+6

Idag var det dags för glukosbelastningen. Fastesocker låg på 4,9 och efteråt steg det till 6,0. Vätskan jag fick dricka var inte alls så hemsk som jag föreställt mig. Folk har sagt att det var bland de värsta de druckit och kväljningar var att räkna med. Visst att det var sött, men med citronsmak så gick det helt okej att få ner den. Sen att vi bestämde oss för att ta hela kollen idag när jag liks var där, än att jag ska behöva komma tillbaka på onsdag. Barnmorskan klämde genom magen och mätte SF-måtten, vilket gjorde att den där drycken satte sig i halsen och där är den fortfarande ;)

Blodtrycket låg på 115/75 och Hb 136. SF-måttet låg fortfarande på 31 cm som vid sista besöket för 12 dagar sedan. Imorgon bjuder jag på ny bild och vikt. Hade gärna sett att kroppen börjar lugna ner sig nu i viktuppgången! Vill helst inte komma upp i 100 kg!

Bilden är tagen 30+3


Frukost på badhuset efter glukosbelastningen. Sen blev det att simma 60 min/70 längder. Hade som mål att simma 80, men flåset är verkligen inte som förr ;)
RSS 2.0