26+3

I tisdags stegade vi in i v 27. Samtidigt som det känns som lång tid har gått och det är lång tid kvar, så känns det som att veckorna swishar förbi :) efter denna vecka har jag ytterligare en semestervecka kvar, sedan blir det stationsjobb i drygt 3,5 vecka. När jag går hem från jobbet är jag inne i v 32!

Vågen stod på +13,8 kg i tisdags. Jippie... Magen växer ju men jag känner mig allt mer vadderad om magen, ryggen, höfter och armar. Ska ta tag i det där med promenerandet bättre när sambon börjar jobba igen på måndag. Dagarna blir mindre spontana och det blir bättre med rutiner. Kanske jag kan hålla mig på mindre än +20 kg när det här är över... Jag mår iaf bättre än min kompis som gått ner 5 kg pga illamående och kräkningar. Jag får må bra. Mest psyket som tar stryk. Och det känns väldigt mycket i föttern och fotleder att kroppen är så tung. 

Förutom viktuppgången är det inga bekymmer. Kanske den tröga magen då, men det har man som vant sig med nu. Jag tror jag känner av foglossning bak i svanken emellanåt. Det är om jag gått mycket en dag. Då kan det dels göra ont på en eller båda sidor om svanskotan, i bäckenet, och dels med utstrålning ned mot benen. Kan även kännas som att jag tappar kraften i benet i samma sida som det gör ont. 

RSS 2.0