35+1

Jahapp, ny vecka igen! 33 dagar till bf, men jag håller tummarna på 20 dagar ;) men det kan likaväl bli närmare 50! 

+0,6 kg och totalt 20,0 kg upp. Får hoppas på att bebis väljer att titta ut lite tidigare, både för hans och mammans storleks skull ;)

Fram till sommarn ska man väl ha en någorlunda kropp igen. Iaf så att jag kommit ner på startvikt! Just nu känns kroppen från förr som ett minne blott! :P
Att man inte uppskattade kroppen då, det är sjukt! Man tyckte att man var för vadderad även då. Graviditeten har iaf gett en perspektiv och jag hoppas att jag kommer kunna känna mig fin sen när jag kommer i mina kläder igen! 

Jag har nu anmält mig till mamma fitness. Tänkte köra en 3 månaders PT-period där från mitten av januari. Sedan tänkte jag börja gå på gruppass och förhoppningsvis (om kroppen tillåter) börja jogga igen. Tänkte anmäla mig till tjejmilen 2016 så jag har en sporre. Innan PT-perioden tänkte jag bara försöka komma igång med promenader. Vi kommer nog ha fullt upp med att hitta en vardag som funkar för oss som nybliven liten familj. 

Det där med att komma i form är inte bara för att jag vill, utan även för att jag ska orka med mitt jobb. Dels måste jag klara fystesten men hur kul är det att inte orka bära bårar eller flåsa ihjäl sig så fort det blir lite fysiskt ansträngande. 




RSS 2.0